Ege Postası
Geri

İzmir'de uyuşturucuyla mücadele seferberliği

İzmir Uyuşturucuyla Mücadele Platformu'nun organize ettiği "madde bağımlılığı ve madde bağımlığına karşı mücadele yöntemleri" konulu konferansa İzmirliler yoğun ilgi gösterdi. İzmir'de o platform
İzmir'de uyuşturucuyla mücadele seferberliği
Haberler / İzmir
27 Kasım 2015 Cuma 15:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir Uyuşturucuyla Mücadele Platformunun İzmir Hisar Kız İmam Hatip Lisesi konferans salonunda gerçekleştirdiği ve fatih kılıçarslanın konuşmacı olarak katıldığı konferans katılımcılardan tam not aldı.

Programın girişinde konuşan Platform Başkanı Bilal Kırkpınar şuana kadar bir çok etkinlik gerçekleştirdiklerini ve bu çalışmalarla hem risk altındaki gençlere hemde onların ebeveynlerine ulaştıklarını ifade etti.Allah nasip ederse bundan sonra bir çok program gerçekleştireceklerini ve mücadelenin  izmir'de ki gençleri uyuşturucu tehlikesinden  tamamen kurtarana dek süreceğini ifade etti.

Programda ayrıca tiyatro gösterileri yer aldı. arkadaş kurbanı olan bir gencin dramını anlatılan tiyatro oyunu dakikalarca ayakta alkışlandı. Programa bir çok sivil toplu örgütlerinden, kamu kurum ve kuruluşlarından bölge müdürleri düzeyinde katılım oldu. ayrıca programa katılan bir kısım uyuşturucuyla mücadele gönüllü tarafından karanfil dağıtıldı.

program katılımcılara verilen plaketler ve iyi mesajlar sonrası sona erdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası