Ege Postası
Geri

İzmir'de yılbaşı kısıtlamasında 5 bin polis görev alacak

İzmir Emniyet Müdürlüğü 4 Ocak 2021 saat 05.00'e kadar uygulanacak sokağa çıkma kısıtlaması ve yılbaşı tedbirleri kapsamında denetimlerine başladı.
İzmir'de yılbaşı kısıtlamasında 5 bin polis görev alacak
Haberler / İzmir
31 Aralık 2020 Perşembe 08:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelge ile tüm yurtta bu akşam saat 21.00'de başlayacak olan ve yılbaşını da kapsayan sokağa çıkma kısıtlaması 4 gün sürecek. Kısıtlama boyunca İzmir İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler de herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için görevi başında olacak. İzmir İl Emniyet Müdürlüğünce 4 Ocak 2021 sabahı saat 05.00'e kadar uygulanacak yasaklar ve yılbaşı tedbirleri kapsamında dün akşam 18.00 itibariyle denetimlere başlandığı bildirildi.

İl genelinde 400 uygulama noktası

İl genelinde oluşturulan 400 uygulama noktasında yapılacak denetimlerin yanı sıra 450 ekip ile 80 Yunus devriye ekibi de kontrol çalışmalarını aralıksız sürdürecek.

4 deniz ve 2 hava aracının da katılacağı kontrollerde her gün 5 bin polis görev alacak. Asayiş birimleri ve ilçe emniyet müdürlüklerince yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında otel ve konaklama tesisleri, alışveriş merkezleri, marketler, bakkallar kontrol edilerek tedbirlere aykırı davranışta bulunanlara cezai işlem uygulanacak.

Polis sanal devriye yapacak

Yine siber polis, 24 saat internette "sanal devriye" yaparak özellikle sosyal medyada tedbirlere aykırı davranışlarda bulunan ve paylaşan şahısların tespitini yapacak.

Ekipler, özellikle otel ve konaklama tesisleri gibi alanlarda toplu kutlamalara kesinlikle müsaade etmeyecek. (AA-İHA)

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası