Ege Postası
Geri

İzmir'de yılbaşı öncesi sahte alkol operasyonu: 2 tutuklama

İzmir'in 5 ilçesinde yılbaşı öncesi sahte içki ve etil alkol üretimine yönelik düzenlenen operasyonlarda 1252 litre etil alkol ele geçirildi, 2 şüpheli tutuklandı.
İzmir'de yılbaşı öncesi sahte alkol operasyonu: 2 tutuklama
Haberler / 3. Sayfa
18 Aralık 2025 Perşembe 12:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, insan sağlığını tehdit eden sahte etil alkol ile sahte içki üretimi ve ticaretini önlemeye yönelik, Cumhuriyet Başsavcılıkları koordinesinde çalışma yürüttü. Bu kapsamda Konak, Karabağlar, Buca, Bornova ve Karşıyaka ilçelerinde operasyonlar düzenlendi. Operasyonlarda, 1252 litre taklit etiketli etil alkol, 123 şişe/litre kaçak ve sahte alkollü içki, içki şişelerine yapıştırılmak üzere hazırlanmış 1000 etiket ile içki yapımında kullanılan 100 aroma ele geçirildi.

Öte yandan, il genelinde alkollü eğlence mekanlarına yönelik denetimlerde 40 iş yeri kontrol edildi. Denetim ve operasyonlar kapsamında 10 şüpheli yakalandı.

Şüphelilerden 7’si emniyetteki işlemlerinin ardından salıverilirken, 2'si sevk edildiği adliyede çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı. 1 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM RESMİ REKLAM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Ege Postası