Ege Postası
Geri

İzmir'de zehir tacirlerine darbe

İzmir'de, uyuşturucu madde ticareti yapan kişilere yönelik düzenlenen iki ayrı operasyonda gözaltına alınan 6 şüpheliden 3 tutuklandı, 3'ü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Öte yandan Dikili'de bir evin odasında saksılarda hint keneviri yetiştiren 2 şüpheli düzenlenen operasyonla yakalandı.
İzmir'de zehir tacirlerine darbe
Haberler / 3. Sayfa
5 Haziran 2017 Pazartesi 17:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticareti yapan kişilere yönelik 26 Mayıs ve 28 Mayıs'ta Konak'ta operasyon düzenledi. Belirlenen adreslere yapılan baskında 207 gram esrar, 112 ecstasy hap, 70 gram bonzai 18 meşe şeklinde hazırlanmış bonzai ile uyuşturucu satışından temin edilen 940 lira para ele geçirildi. Operasyon kapsamında ise T.D., M.K.Y., M.Ç., Y.E.K., V.C., ve A.C. gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliye sevk edilen zanlılardan T.D., M.K.Y. ve V.C. tutuklanırken, diğer 3 şüpheli de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Emniyetten yapılan açıklamada uyuşturucu satışına yönelik mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceği ifade edildi.

Evde hintkeneviri yetiştiren 2 kişi yakalandı

İzmir'in Dikili İlçesi'nde, bir evin odasında saksılarda hint keneviri yetiştiren 2 şüpheli düzenlenen operasyonla yakalandı.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Çandarlı Mahallesi'nde bir evde hint keneviri yetiştirildiği ihbarı üzerine harekete geçti. Yapılan teknik ve fiziki takip sonucunda belirlenen adrese bakın düzenlendi. Yapılan aramada evin bir odasında saksılara dikilmiş halde 26 kök hintkeneviri ele geçirildi. Olayla ilgili evde bulunan 2 kişi gözaltına alındı. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası