Ege Postası
Geri

İzmir'de zehir tarlasına jandarma baskını

İzmir'in Kiraz İlçesi'nde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 1467 kök hintkeneviri ele geçirildi, 3 kişi gözaltına alındı. İzmir'de uyuşturucu tacirlerine bir darbe daha
İzmir'de zehir tarlasına jandarma baskını
Haberler / 3. Sayfa
23 Ağustos 2017 Çarşamba 09:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Büro ekipleri, komşu Kiraz ilçesinin Altınoluk Mahallesi'nde oturan Y.A. (41), R.A. (35) ve M.G.'nin (36) hintkeneviri bitkisi yetiştirdiği bilgisi üzerine harekete geçti. Ekipler, yaptıkları teknik ve fiziki takibin ardından bugün saat 12.00 sıralarında şüphelilerin evlerine ve hintkeneviri ektikleri araziye eşzamanlı operasyon düzenlendi. Yapılan incelemelerde, damlama sulama sistemiyle sulandıkları tespit edilen 1467 kök hintkeneviri ile 10 gram kubar esrar ele geçirildi. 

Gözaltına alınan 3 şüphelinin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği kaydedildi. 

MANİSA'DA DA 1020 KÖK HİNTKENEVİRİ ELE GEÇİRİLDİ 

Manisa'nın Salihli İlçesi'nde, jandarma ekiplerinin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 1020 kök hintkeneviri ele geçirildi.

Salihli İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, ihbar üzerine Çaypınar Mahallesi Muslukgediği Mevkii'nde operasyon düzenledi. Ormanlık alanda yapılan aramada boyları 30 santimetre ile 2 metre arasında değişen 1020 kök hintkeneviri ele geçirildi.

Jandarma, imha ettiği hintkenevirlerini yetiştiren kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlattı. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası