Ege Postası
Geri

İzmir'deki elektrik faciasında flaş gelişme: Savcılık 'mazgal hatlarını' sordu

İzmir'deki elektrik faciasıyla ilgili soruşturma başlatan savcılık, mazgal hattın projesinden sorumlu olan kişi ya da kişilerin kimliklerinin tespitini istedi.
İzmir'deki elektrik faciasında flaş gelişme: Savcılık 'mazgal hatlarını' sordu
Haberler / 3. Sayfa
14 Temmuz 2024 Pazar 09:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

 İzmir'de etkili olan sağanak yağış sırasında İnanç Öktemay ve Özge Ceren Deniz, sokakta elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti. Olayla ilgili savcılık soruşturma başlattı. Halktv.com.tr'den Tuğba Nur Çelik'in haberine göre savcılık soruşturma kapsamında "İzsu Genel Müdürlüğünden Konak İlçesi Alsancak Semti Enver Dündar Başar Sokak ile Cumhuriyet Bulvarı kesişiminde yer alan mazgal hattının hangi tarihte, hangi proje kapsamında, hangi ekip tarafından döşendiğinin projeden ve hatların döşenmesinden sorumlu olan kişi ya da kişilerin açık kimlik bilgilerinin tespit edilmesini" istedi.

İhbar yapıldı mı?

Savcılığın talep yazısında "mazgal hattının döşenmesinden bugüne kadar denetim, onarım ve bakımından sorumlu olan görevlilerin açık kimlik bilgilerinin tespit edilmesi, arıza-onarım ihbarı alınıp alınmadığının saptanması, ihbar ile ilgili ne tür çalışmaların yapıldığının tespit edilmesi, hat güzergahında kazı yapılabilmesi amacıyla farklı bir kurumdan bugüne kadar herhangi bir talebin yapılıp yapılmadığının tespit edilmesi" talep edildi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası