Ege Postası
Geri

İzmir'deki korkutan deprem sonrası skandal paylaşımlar...

İzmir Karaburun açıklarında meydana gelen 6.2 şiddetindeki depremin ardından sosyal medyada bazı kullanıcıların skandal paylaşımları büyük tepki çekti. İzmir'deki korkutan deprem sonrası
İzmir'deki korkutan deprem sonrası skandal paylaşımlar...
Haberler / Güncel
12 Haziran 2017 Pazartesi 18:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir ve birçok ilde hissedilen depremin ardından sosyal medyada bazı kendini bilmezler tarafından skandal paylaşımlar yapıldı.

Uzmanların 2 atom bombası gücünde dediği deprem ile ilgili “Değil 6.3 şiddetinde deprem, ister İzmir yıkılsın, yinede Ramazandı oruçtu demezler." paylaşımında bulundu. Sezen Bakır isimli kullanıcının paylaşımına sosyal medyadan tepki yağdı. “Halka karşı nefret suçu işlemektedir. Gerekenin yapılmasını rica ediyorum.”, “Bu nefret suçudur ve iğrenç bir davranıştır.” “Nefrete değil birliğe ve beraberliğe ihtiyacımız var”  gibi yorumlar ile sosyal medyadan tepki gösterildi.

Yaptığı paylaşım ile skandala imza atan @SezenBakir isimli kullanıcı sosyal medyadan gelen tepkiler üzerine hesabını kapattı. Sosyal medya kullanıcıları yorumlarında hesap sahibinin bulunarak yargılanmasını istedi.

Bir diğer twitter kullanıcısı Atillahan Masalcı ise "Bu deprem de oruç tutmayanlara gelsin" şeklinde paylaşımıyla büyük tepki çekti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası