Ege Postası
Geri

İzmir'deki otomobil kapkaççıları yakalandı

İzmir'in Buca İlçesi'nde, geçen yıl, yolda yürüyen bir kadının çantasını alıp otomobille kaçan 3 kişi yakalandı. Adliyeye sevk edilen zanlılardan 1'i tutuklanırken 2'si tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı. Olayla ilgili 1 kişinin daha arandığı belirtildi.
İzmir'deki otomobil kapkaççıları yakalandı
Haberler / 3. Sayfa
4 Şubat 2016 Perşembe 13:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Olay, geçen yıl 14 Mayıs'ta meydana geldi. Yolda yürüyen 20 yaşındaki B.Ö.'nün yanına otomobille yaklaşan kimliği belirsiz kişiler, içerisinde para ve cep telefonu bulunan, omzundaki çantasını alıp kaçtı. Polis ekipleri, sürdürdükleri çalışma sonucu kapkaç yapan kişilerin kimliğini ve olayda kullandıkları kiralık aracı tespit etti. Ekipler kapkaç olayına karışan E.K., S.A. ve Ö.K.'yı yakaladı. E.K. ve S.A.'nın üzerinden kağıda sarılı vaziyette metamfetamin türü uyuşturucu maddesi ele geçirilirken, E.K.'nın da açıktan hırsızlık suçundan arandığı tespit edildi. Ö.K. ve S.A., Cumhuriyet Savcılığından serbest kalırken, E.K. ise kapkaç suçundan çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı. Polis, olaya karışan 1 kişinin daha yakalaması için çalışmaların devam ettiğini belirtti. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası