Ege Postası
Geri

İzmir'deki trafik cinayetinin şüphelisi yakalandı

İzmir'in Karabağlar ilçesinde darbettiği otomobil sürücüsü tarafından tabanca ile vurulan 22 yaşındaki Barış Korkmaz, hayatını kaybetti, yaralanan yanındaki arkadaşı ise tedaviye alındı. Öte yandan olay sonrası kaçan cinayet şüphelisi yakalandı.
İzmir'deki trafik cinayetinin şüphelisi yakalandı
Haberler / 3. Sayfa
14 Eylül 2022 Çarşamba 09:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir'de, dün saat 20.00 sıralarında Ali Fuat Cebesoy Mahallesi'nde kan donduran bir olay meydana geldi.

SÜRÜCÜYÜ DARBETTİ

Eski İzmir Caddesi'nde ilerleyen bir otomobil, başka bir aracın kendisini sıkıştırması sonucu sokağa girdi. Bu sırada sokakta bulunan Barış Korkmaz (21) ile yanındaki arkadaşı sürücü O.G'ye tepki gösterince aralarında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Korkmaz ve arkadaşının, sürücü O.G'yi darbettiği öne sürüldü.

İKİSİNE DE KURŞUN YAĞDIRDI

2 kişi tarafından darbedilen sürücü O.G, belinden çıkardığı tabanca ile Barış Korkmaz ve arkadaşına peş peşe ateş açtı. 2 arkadaş kanlar içinde yere yığılırken, şüpheli tabancayı başka bir aracın altına atarak yaya bir şekilde olay yerinden kaçtı. 

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Çevredekilerin ihbarı üzerine adrese gelen sağlık ekiplerince ambulansa alınan ağır yaralı durumdaki Korkmaz, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü. Yaralı genç, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Korkmaz'ın cenazesi, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Diğer yaralının ise tedavisinin sürdüğü bildirildi. 

CİNAYET ŞÜPHELİSİ YAKLAANDI

Öte yandan olayın ardından kayıplara karışan cinayet şüphelisini yakalamak için polis ekipleri geniş çaplı çalışma başlattı. Görgü tanıklarının ifadeleri ve kamera kayıtlarını inceleyen Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüpheli O.G'yi yakaladı. Gözaltına alınan şüphelinin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.(İHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası