Ege Postası
Geri

İzmir'den Bodrum'a otobüsle götürülüyordu, el konuldu

Muğla'nın Bodrum İlçesi'ne otobüsle uygunsuz koşullarda taşınarak getirilen deniz ürünlerine, vatandaşların ihbarı üzerine, polis ve zabıta ekiplerince el konuldu.
İzmir'den Bodrum'a otobüsle götürülüyordu, el konuldu
Haberler / Ege
30 Ağustos 2017 Çarşamba 16:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bodrum'daki bir otel için İzmir'den otobüsle deniz ürünleri taşındığını öğrenen polis ve zabıta ekipleri, Bodrum Otogarı'nda arama yaptı. Bir firmaya ait otobüs ile veteriner raporu olmadan getirildiği tespit edilen, menşeyi belli olmayan, 8 kolideki ahtapot, karides ve kalamardan oluşan toplam 150 kilo deniz ürününe el kondu. Otel yetkililerinin bayram yoğunluğu nedeniyle acil ihtiyaç olduğu için ürünleri otobüsle getirdiği öğrenildi. Yurt içinde canlı hayvan ve hayvansal ürünlerin nakilleri yönetmeliğine aykırı hareket edildiğinin tespit edilmesi üzerine İlçe Tarım Müdürlüğü ekiplerine bilgi verildi. İlçe Tarım Müdürlüğü ekiplerine teslim edilen ürünler, Bodrum Çöplüğü'ne götürülerek imha edildi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası