Ege Postası
Geri

İzmir'den 'Demokrasi' çıkarması

CHP'nin bugün akşam saatlerinde Taksim'de gerçekleştireceği Cumhuriyet ve Demokrasi mitingi için İzmir'den yaklaşık 5 bin kişi gitti. 5 bin kişi Taksim'e gitti
İzmir'den 'Demokrasi' çıkarması
Haberler / Yerel Politika
24 Temmuz 2016 Pazar 14:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Türkiye'yi sarsan kanlı darbe girişiminin ardından CHP'nin Taksim'de düzenleyeceği Cumhuriyet ve Demokrasi Mitingi'ne İzmir'den de büyük katılım bekleniyor. 

AK Parti'nin de desteklediği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin, ücretsiz ulaşım olanağı sağlayacağı mitinge yurdun dört yanından partili akın ederken, İzmir örgütü de çıkarma yaptı. İzmir’den milletvekilleri, il yöneticileri, ilçe örgütleri ve başkanların da yer aldığı 5 bine yakın kişi İstanbul'a gitmek üzere yola çıktı. İlçe örgütlerinin organizatörlüğünde 60'a yakın otobüs, 20 minibüs, İstanbul'a gitmek üzere yola çıkarken,  bazı partililer de bireysel olarak hareket etti, kimileri havayolunu tercih etti.

CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel, katılım rakamının 5 bini bulacağını belirtirken, aynı demokrasi şölenini İzmir'de de gerçekleştirme dileğini dile getirdi. 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası