Ege Postası
Geri

İzmir'e Balkan Triatlon Şampiyonası'nda gümüş madalya

Taha Eren Coşgun ve Delfin Eylül Avcı, Kuzey Makedonya’nın Ohrid kentinde düzenlenen Balkan Triatlon Şampiyonası’nda önemli bir başarıya imza attı.
İzmir'e Balkan Triatlon Şampiyonası'nda gümüş madalya
Haberler / Spor
16 Haziran 2026 Salı 13:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü'nün triatlon sporcuları Taha Eren Coşgun ve Delfin Eylül Avcı, Kuzey Makedonya’nın Ohrid kentinde düzenlenen Balkan Triatlon Şampiyonası’nda önemli bir başarıya imza attı.

Milli takım kadrosunda yer alan sporcular, bayrak yarışında mücadele ederek organizasyonu ikinci sırada tamamladı ve gümüş madalyanın sahibi oldu. Taha Eren Coşgun ve Delfin Eylül Avcı, ay-yıldızlı formayla ülkemize gümüş madalya kazandırmanın gururunu yaşadı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2026 Ege Postası