Ege Postası
Geri

İzmir esnafı dijital ortamda

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ne (İESOB) bağlı 129 odanın her türlü iletişimi dijital ortama taşındı.
İzmir esnafı dijital ortamda
Haberler / Ekonomi
2 Mart 2016 Çarşamba 12:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İESOB'nin yaklaşık bir yıldır çalışmalarını sürdürdüğü, İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) desteğiyle gerçekleşen ve odalar ile İzmir Birliği'nin iletişim ve entegrasyonunu arttırmayı amaçlayan, İESOB Bilgi Entegrasyon Projesi (İBEP) yazılımı kullanıma geçti. Projenin açılışını internet üzerinden gerçekleştiren İESOB yönetim kurulu başkanı Zekeriya Mutlu esnaf odalarına seslendi. 200 kişinin katıldığı yayında konuşan Mutlu, "Bir şey danışmak, sormak istediğinizde ya da bir selam vermek istediğinizde buradan beni görebilecek, sesimi duyabileceksiniz. Sizlere artık bilgisayar ekranı kadar yakın olacağım. İzmir Birliği bu çalışmayla tüm Türkiye'deki esnaf ve sanatkar teşkilatlarından daha önce elektronik ortama geçmiştir" dedi.

Bilgiyi kullanmak, paylaşmak, iletişimi en hızlı ve en üst düzeye çıkartmak amacıyla bir proje hazırlayıp sonuçlandırdıklarını belirten Mutlu, "Birliğimizin ve odalarımızın iş süreçleri arasında tüm iletişimi bütünleştirdiğimiz bir yapı oluşturuldu. Bu yapının içinde günlük gazete kupürleri, ekonomik değerlendirme raporları, çeşitli konularda önceden hazırlanmış olan eğitim videolarına ve yazılı dokümanlara buradan ulaşılabileceksiniz. Tüm teşkilatın iletişim bilgilerinin bulunacağı bir rehbere ve almanak da gerçekleşti. Bir talebiniz varsa sistem üzerinden yazabilecek, görüntülü ve sesli olarak ilgili müdürümüzü arayıp destek isteyebileceksiniz. Yakında e-imza ve KEP (Kayıtlı E-Posta) entegrasyonu da tamamlandığında tüm resmi işlemleri de buradan yürütebileceğiz. Bu öncü ve vizyoner adımı atmamızda bizlerin yanında olan başta Bakanlık ve Genel Müdürlüğümüz olmak üzere tüm oda başkanlarımıza teşekkür ederim” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası