Ege Postası
Geri

İzmir, hayırsever desteğiyle bir Özel Eğitim/ Uygulama Okuluna daha kavuşuyor

İzmir Valiliğinin himayesinde, Urla ilçesi Denizli Mahallesinde yapılacak olan Özel Eğitim/ Uygulama Okulunun protokolü imzalandı.
İzmir, hayırsever desteğiyle bir Özel Eğitim/ Uygulama Okuluna daha kavuşuyor
Haberler / İzmir
31 Ocak 2023 Salı 09:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Protokol; İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Murat Mücahit Yentür ve Hayırsever Kamran Habif tarafından imzalandı. İmza törenine; Urla Kaymakamı Murtaza Dayanç, Şube Müdürü Mesnet Aras ve Urla İlçe Milli Eğitim Müdürü İzzet Gündüz katıldı.

İzmir’de eğitime bir destek de Hayırsever Kamran Habif’den geldi. İzmir’in Urla İlçesi Denizli Mahallesinde bulunan arsada, 12 derslikli Özel Eğitim/Uygulama Okulunun hayata geçmesi için gerçekleştirilen protokol ile Urla ilçesinde özel eğitime ihtiyacı olan bireyler için önemli bir imkân sağlanmış olacak. İzmir Valiliğinde gerçekleşen törende; Kamran Habif Özel Eğitim / Uygulama Okulunun protokol imzaları hayırlara vesile olması dilekleri ile atıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası