Ege Postası
Geri

İzmir için 'sıcak hava' uyarısı; Bu saatlerde dışarı çıkmayın!

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü'nce, Ege Bölgesi'ndeki 5 şehirde hava sıcaklıklarının bugünden itibaren hissedilir derecede artarak mevsim normallerinin üzerine çıkacağı bildirildi. Meteoroloji yetkilileri, başta kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılar ve çocukları, günün en sıcak saatleri olan 11.00- 16.00 arasında dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyardı.
İzmir için 'sıcak hava' uyarısı; Bu saatlerde dışarı çıkmayın!
Haberler / Güncel
11 Temmuz 2023 Salı 09:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

MGM’nin raporuna göre 11-16 Temmuz arasında Türkiye yüksek sıcaklıkların etkisi altına girecek. Kentlerde sıcaklık rekorları kırılabilir.

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü, bugün İzmir, Aydın, Manisa, Balıkesir ve Çanakkale'nin sıcak hava dalgası etkisine gireceğinin tahmin edildiğini açıkladı.

Yapılan son değerlendirmelere göre, hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 5-8 derece üzerine çıkması beklendiği bildirildi. İllere göre beklenen hava sıcaklıkları ise şöyle; İzmir 36-40, Aydın 37-44, Çanakkale 36-39, Balıkesir 33-40, Manisa ise 37-43 derece.

Yetkililer mevsim normalleri üzerindeki sıcak havalar nedeniyle  başta kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılar ve çocukları, günün en sıcak saatleri olan 11.00- 16.00 saatleri arasında mümkün olmadıkta dışarı çıkmayıp, dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyardı.

İZMİR 5 GÜNLÜK HAVA TAHMİN RAPORU

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası