Ege Postası
Geri

İzmir iki korkunç cinayetle sarsıldı

İzmir'in Karabağlar İlçesi'nde, 41 yaşındaki Uğur Buynak, geçen yıl boşandığı ve tekrar birlikte yaşamaya başladığı aynı yaştaki eski eşi Eda Okutgen'i, apartman girişinde bıçaklayarak öldürdü. Bornova'da da Hüsnü Dağ, tartıştığı kardeşini göğsünden bıçakladı, ardından hastaneye götürdü. Ancak kardeş Dağ kurtarılamadı.
İzmir iki korkunç cinayetle sarsıldı
Haberler / 3. Sayfa
1 Aralık 2014 Pazartesi 10:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Karabağlar'daki olay dün saat 21.00 sıralarında Fahrettin Altay Mahallesi 2/3 Sokak 11 numarada meydana geldi. İlaç firmasında çalışan 2 çocuk annesi Eda Okutgen, organizasyon işleri yapan Uğur Buynak ile aralarında şiddetli geçimsizlik olduğunu belirterek geçen yıl boşandı, Yakınlarının araya girmesiyle barışan Eda Okutgen ve Uğur Buyna, geçen aydan itibaren resmi nikahsız olarak tekrar aynı evde yaşamaya başladı. Akşam saatlerinde işten eve dönen Eda Okutgen ile Uğur Buynak arasında belirlenemeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Eda Okutgen evden ayrıldı. Bu sırada eski eşinin peşinden koşan Uğur Buynak, kadını apartman girişinde yakalayarak bıçakla yaralandı. Eda Okutgen, yaralı olarak apartmanın sığınağına doğru kaçmaya başladı. Eda Okutgen'i burada tekrar yakalayan Uğur Buynak, eski eşinin ikinci kez bıçakladıktan sonra kaçtı. Gürültü üzerine dışarı çıkan ve Eda Okutgen'i kanlar içerisinde bulan apartman sakinleri durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. 



İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından Eda Okutgen ambulansla 9 Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan Eda Okutgen yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Cinayetten sonra polis merkezine giderek teslim olan Uğur Buynak ifade vermeyi reddetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.



BIÇAKLADIĞI KARDEŞİNİ HASTANEYE GÖTÜRDÜ
Olay, dün saat 16.30 sıralarında Altındağ Semti Şahintepesi Mevkii'nde meydana geldi. Orhan Dağ ile Hüsnü Dağ arasında belirlenemeyen bir nedenle kavga çıktı. Hüsnü Dağ, kavga sırasında 37 yaşındaki kardeşi Orhan Dağ'ı göğsünden bıçakladı. Kanlar içerisinde yerde kalan kardeşini gören Dağ, Orhan Dağ'ı 35 BDK 83 plakalı aracına bindirerek Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Hastanede tedavi altına alınan Orhan Dağ, yapılan müdahalelere kurtarılamadı. Hüsnü Dağ, hastane polisi tarafından gözaltına alındı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası