Ege Postası
Geri

İzmir'in 5 günlük hava raporu: Soğuk hava yerini yağmura bırakıyor

Aralık ayı itibarıyla soğuk hava kendisini iyiden iyiye hissettirdi. Ülke genelini etkileyen soğuk hava ve kar yağışları İzmir'de zaman zaman termometreleri 0 dereceye kadar düşürdü. Meteoroloji'den gelen son bilgilere göre, sıcaklıklar hissedilir derecede artarken, soğuk hava yerini yağışlı havaya bırakıyor. İzmir'in 5 günlük hava raporu
İzmir'in 5 günlük hava raporu: Soğuk hava yerini yağmura bırakıyor
Haberler / Güncel
7 Aralık 2019 Cumartesi 12:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülke geneli parçalı ve yer yer çok bulutlu, İzmir ve çevresinin sağanak yağışlı olacağı tahmin ediliyor. 

Öte yandan Aralık ayı başından itibaren soğuklar kendisini hissettirirken, zaman zaman termometrelerin 0 dereceye kadar düğştüğü kentte, sıcaklıkların hissedililir derecede artacağı tahmin ediliyor.

Bölgemizde parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, Cumartesi öğle saatlerinden sonra İzmir ve Manisa çevrelerinin hafif yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

İzmir'de, Cumartesi öğle saatlerinden sonra ve Pazar günü hafif sağanak yağışlı, yeni haftanın ilk günü Pazartesi parçalı bulutlu, Salı ve Çarşamba günleri ise sağanak yağışlı olması bekleniyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası