Ege Postası
Geri

İzmir'in deprem yardımları tam yol ileri

İzmir’de valilik koordinesinde, kamu kurum ve kuruluşları, STK’lar ile vatandaşlar tarafından toplanan deprem yardımları, mümkün olan her yol kullanılarak gönderilmeye devam ediyor.
İzmir'in deprem yardımları tam yol ileri
Haberler / Güncel
8 Şubat 2023 Çarşamba 20:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Depremin ilk saatlerinde hava yoluyla personel ve acil yardımların gönderilmesi sağlanırken ardından karayoluyla çok sayıda araç, gereç, makine ve teçhizat ile depremzedeler için yardım malzemeleri bölgeye yönlendirildi.

Son olarak da deniz yoluyla planlanan sevkiyat neticesinde, 8 Şubat gecesi Çeşme Limanı’ndan hareket eden Ulusay-5 isimli ro-ro gemisiyle çok sayıda iş makinesi İskenderun Limanı’na doğru hareket ettirildi. Gece 03.00’da denize açılan geminin 20 saatlik yolculuğun ardından İskenderun’a ulaşması bekleniyor.

Tekerlekli araç taşımacılığında kullanılan geniş kapasiteli bir gemi türü olan ro-ro gemisinde, 74’ü iş makinesi (vinç, ekskavatör, kırıcı vb.) olmak üzere içleri yardım malzemesi dolu tırlar, tankerler, otobüsler, minibüsler, karavanlar, konteynerler, tiny house, roll trailler’dan oluşan toplam 192 aracın yanı sıra 220 personel bulunuyor.

  Haberin Videosu

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası