Ege Postası
Geri

İzmir'in göbeğinde dram! Anne ve bebeği parkta kalıyor

İzmir’in Bornova İlçesi Çamdibi semtinde parkta yatan anne ve çocuğun hali, görenlerin yüreklerini sızlattı. Mahalleli ise ayakta ve anne ile çocuğa yardım için seferber olmuş durumda. Öte yandan devletin anne ve çocuğa sahip çıkması bekleniyor.
İzmir'in göbeğinde dram! Anne ve bebeği parkta kalıyor
Haberler / Güncel
1 Ağustos 2021 Pazar 00:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- İzmir Bornova İlçesi Çamdibi semti Yıldırım Beyazıt Caddesi’nde bulunan Çınar Park’ta yatan anne ve 1,5 yaşında olduğu öğrenilen bebeğin dramı, duyarlı vatandaşları üzdü.

Ödemiş’ten 2 gün önce bebeği ile geldiği öğrenilen kadın ve çocuğu için mahalleli de seferber olmuş durumda. Beslenme başta olmak üzere diğer ihtiyaçlarını karşılamakta güçlük çeken kadın ve bebeğine çevrede bulunan esnafın da imkanları ölçüsünde yardım yapmaya çalıştıkları belirtilirken, devletin sahip çıkması bekleniyor.

Öte yandan ismi öğrenilemeyen annenin madde bağımlısı olduğu iddia edilirken, bilincinin yerinde olmadığı, kendinde olmayan annenin uyuduğu ve çocuğun annesinin yanından ayrılarak caddeye çıktığı belirtildi. Bu durumdan dolayı çocuğun birkaç kez araba çarpmasından son anda kurtulduğu aktarılırken, çevre sakinlerini endişelendirdiği belirtildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası