Ege Postası
Geri

İzmir'in kıyılarında zorlu yolculuk: 67 düzensiz göçmen yakalandı

İzmir'in Dikili ilçesi açıklarında 35 düzensiz göçmen kurtarıldı, Seferihisar ilçesi açıklarında 32 düzensiz göçmen yakalandı.
İzmir'in kıyılarında zorlu yolculuk: 67 düzensiz göçmen yakalandı
Haberler / Güncel
28 Eylül 2025 Pazar 17:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir’in Dikili ve Seferihisar ilçeleri açıklarında Sahil Güvenlik ekipleri tarafından toplam 67 düzensiz göçmen kurtarıldı ve yakalandı.

MOTOR ARIZASI NEDENİYLE SÜRÜKLENEN BOT

Sahil Güvenlik Komutanlığı açıklamasına göre, Dikili açıklarında motor arızası yaşayan lastik bot sürüklenmeye başladı. Yardım çağrısı üzerine bölgeye sevk edilen Sahil Güvenlik gemisi ve botu, aralarında 2 çocuğun da bulunduğu 35 düzensiz göçmeni kurtardı.

Seferihisar ilçesi açıklarında ise Sahil Güvenlik Mobil Radarı tarafından lastik botta bir grup düzensiz göçmen olduğu tespit edildi.

Bölgeye yönlendirilen Sahil Güvenlik ekipleri, durdurdukları bottaki 6'sı çocuk 32 düzensiz göçmeni yakaladı.

Düzensiz göçmenler, işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Ege Postası