Ege Postası
Geri

İzmir'in suyu işte böyle boşa akıyor

Bornova’daki Sanayi bölgesinde 3 haftadır onarılamayan su altyapısı İzmirlileri çileden çıkardı. Manzaraya tepki gösteren esnaf ve vatandaşlar onca şikayetlerine yanıt alamadıklarını kaydederek “Sonunda Bornova’ya deniz geldi. İZSU’ya teşekkür ediyoruz” diyerek sitemde bulundu. Vatandaş İZSU'ya isyan etti
İzmir'in suyu işte böyle boşa akıyor
Haberler / İzmir
7 Eylül 2016 Çarşamba 10:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- Bornova’da yer alan Sanayi Metro İstasyonu önünde neredeyse bir aydır yaşanan su kaçağı ve kanal altyapısındaki arıza bir türlü giderilmeyince vatandaşlar da isyan etti.

Sanayi Metro önünden geçen Üniversite Caddesi mevkiinde son günlerde yaşanan manzara “Bornova’ya deniz geldi” dedirtti. Dört bir yanında yeni gökdelen ve rezidans inşaatlarının yükselen Sanayi bölgesindeki eski kanal altyapısında ortaya çıkan su kaçağı bir türlü onarılmayınca ortalığı adeta sel aldı.

Yaşanan su kaçağı esnafı zorda bırakırken, işlerine gitmekte güçlük çeken İzmirlileri de çileden çıkardı.

BORNOVA’YA DENİZ GELDİ!

Arızanın üç hafta önce yaşandığına ve İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü’ne ilettikleri onca şikayete karşın, hiçbir çalışma yapılmamasına isyan eden vatandaşlar, “İzmir’in suyu boşa akıyor. Yaşanan bu manzaraya hala çözüm bulamadılar. Daha basit bir arızayı bile gideremeyen İZSU bu kentin su ve kanal altyapısını nasıl idare ediyo? Yaz günü yollar çamur deryasına döndü, sabahları işe gidip gelemez olduk, sokaklar sanki kullanıma kapatıldı. Bu nasıl bir vurdumduymazlıktı? Sonunda olmaz denen oldu, Bornova’ya deniz geldi. Aziz Kocaoğlu’nu tebrik ediyoruz. Körfez'de yüzülecek, İzmir'in her yerinden denize girilecek diye söz verdi, dediği çıktı. Madem arıza giderilemeyecek, bari hazır imkan varken körfeze gelen yeni gemiler Bornova’ya sefer yapsın” sözleriyle tepkilerini dile getirdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası