Ege Postası
Geri

İzmir'in üç büyük ilçesinde narkotik operasyon

İZMİR'de Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Konak, Karşıyaka ve Buca ilçelerinde, uyuşturucu madde ticareti yapan veya sokak satıcılarına uyuşturucu madde sağlayan kişilere yönelik operasyonlar düzenledi. Operasyonlarda uyuşturucu maddelerle birlikte 8 kişi gözaltına alındı. İzmir'in üç büyük ilçesinde
İzmir'in üç büyük ilçesinde narkotik operasyon
Haberler / 3. Sayfa
15 Ekim 2015 Perşembe 11:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Karşıyaka ilçesinde bir evde uyuşturucu saklandığı ve satıldığı ihbarını alan ekipler baskın yaptı. Evde yapılan aramada, 254 adet uyuşturucu hap ve meşe denilen 176 küçük paketteki 240 gram esrar ele geçirilirken, G.K. ve S.K., gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen G.K., “uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama" suçundan, tutuklanırken, S.K. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Ancak, arandığı “konut dokunulmazlığını ihlal etme" suçundan tutuklandı. 

Buca ilçesinde ise G.K.'nin evinde yapılan aramada, 94 adet uyuşturucu hap, 126 gram esrar ile 1 av tüfeği ve 8 dolu fişek bulundu. Gözaltına alınan G.K., “uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama" suçundan tutuklandı.

Konak İlçesi'nde uyuşturucu madde satan M.K. ve R.K. isimli karı kocanın, polisin baskınına karşın, akrabaları H.K.'nın evinde saklandığı ihbarın alan ekipler, buraya operasyon düzenledi. Yapılan baskında evde bulunan M.K., R.K., H.K. ve M.A.K., gözaltına alındı. Polisin, evde yaptığı aramada 50 adet uyuşturucu hap ile satışa hazır 184 gram esrar ele geçirildi. Adliyeye sevk edilen zanlılardan karı koca olan M.K. ve R.K. tutuklanırken diğer iki kişi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 

Konak ilçesi Ege Mahallesi'nde de ayrıca saat 24.00'ten sonra uyuşturucu madde satışı yapıldığı, bölgeyi “murtaki" olarak tanıttıkları, çıkmaz sokak içlerinde veya köşe başlarında uyuşturucu madde kullanıldığı, zaman zaman ambulansla hastaneye kaldırılanların olduğu yönündeki bilgiler üzerine çalışma başlatıldı. Polisi fark eden M.K., elinde bulunan poşeti yere atarak kaçmaya başladı. Kovalamaca sonucu yakalanan M.K.'nin yere attığı poşeti de alan polis, yaptığı incelemede 13.5 gram sentetik esrar ele geçirdi. Adliyeye sevk edilen M.K. tutuklandı.  (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası