Ege Postası
Geri

İzmir kabusu yaşamıştı: Selden etkilenen İzmirlilere nakdi yardım

İzmir'de Pazar günü meydana gelen sel afetinden etkilenen vatandaşlar için nakdi yardım önergesi oybirliği ile kabul edildi.
İzmir kabusu yaşamıştı: Selden etkilenen İzmirlilere nakdi yardım
Haberler / İzmir
29 Kasım 2023 Çarşamba 17:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

BERİVAN KAYA/EGEPOSTASI- İzmir Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısı 7'nci birleşimi Başkan Vekili Mustafa Özuslu idaresinde gerçekleşti. 

İzmir'de geçtiğimiz Pazar günü meydana gelen Alsancak ve Mavişehir ilçelerinde su baskınlarına neden olan şiddetli yağış ve deniz taşmasının ardından mağduriyet yaşayan vatanaşlar için hasar durumuna göre nakdi yardım yapılması önergesi meclis gündemine geldi. Hafif hasarlılara 15 bin TL, orta hasarlı olanlara 20 bin TL, ağır hasarlılara ise 25 bin TL nakdi yardım yapılmasına ilişkin önerge acil kaydıyla bütçe komisyonuna gönderildi.

Komisyonun görüşmesi için meclise ara verildi ve bütçe komisyonu toplandı.

MECLİSTEN GEÇTİ 

Komisyondan oybirliği ile gelen önerge meclisten oybirliği ile geçti. 

Önerge şu şekilde;

25/11/2023–26/11/2023 tarihlerinde ilimizde aşırı yağan yağmur neticesinde deniz sularının yükselerek mesken ve iş yerlerine su basarak mağduriyet yaşayan vatandaşlarımızın mağduriyetlerinin giderilmesine katkı sağlayabilmek adına mesken ve iş yerlerinde eşyaları zarar görmüş vatandaşlar için hafif hasarlılara 15.000,00-TL, orta hasarlılara 20.000,00-TL, ağır hasarlılara 25.000,00-TL nakdi yardım yapılabilmesi hususunun görüşülmesi. (Sosyal Hizmetler Dai.Bşk.E.1664650)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası