Ege Postası
Geri

İzmir kısa film festivalinde jüri belli oldu

İzmir’in ve sinemaseverlerin sabırsızlıkla beklediği Uluslararası İzmir Kısa Film Festivali’nin jürisi belli oldu. Altın Kedi Ödülleri için yarışacak filmler,başkanlığını yönetmen Serdar Akar’ın yapacağı jüri tarafından değerlendirilecek.
İzmir kısa film festivalinde jüri belli oldu
Haberler / Kültür - Sanat
3 Ekim 2015 Cumartesi 12:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bu yıl 16.kez sinemaseverlere kapılarını açacak olan İzmir’in uzun soluklu tek film festivali olan Uluslararası İzmir Kısa Film Festivali’nin hazırlıkları hızla sürüyor. Ulusal ve uluslararası dallarda animasyon, belgesel, deneysel ve kurmaca kategorilerinde yarışmak üzere bin 591 filmin başvuruda bulunduğu festivalin jürisi belli oldu. Ön jüri değerlendirmesi sonunda finalist olarak belirlenen filmler,yönetmen Serdar Akar’ın başkanlığında, oyuncu Yiğit Özşener, oyuncu Vildan Atasever, 'Angelapulos'un görüntü yönetmeni Andreas Sinanos ve Macar sinema yazarı György Baron’un yer aldığı jüri tarafından değerlendirilecek.



SİNEMASEVERLERİ 400’ÜN ÜZERİNDE FİLM BEKLİYOR!
Yerel yönetimler ve üniversitelerin desteğiyle tüm şehre yayılan festival 17-22 Kasım tarihleri arasında 400’ün üzerinde filmisinemaverlerle buluşturacak. Film gösterimleri, ana gösterim salonu Fransız Kültür Merkeziolmak üzere, Alsancak Türkan Saylan Kültür Merkezi, Ege Üniversitesi, İzmir Üniversitesi, Yaşar Üniversitesi, Katip Çelebi Üniversitesi, İzmir Ekonomi Üniversitesi, 9 Eylül Üniversitesi ve Gediz Üniversitesi’nde gerçekleşecek.
Altın Kedi Ödülleri için yarışmak üzere finale kalan filmler önümüzdeki günlerde açıklanacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası