Ege Postası
Geri

İzmir'li pilot Can Tolon ödüle doymuyor

V1 Challenge 2013 sezonunun dördüncü yarışı Aydın’da 22 Eylül Pazar günü koşulacak. Şampiyonada ilk sırada İzmir’li pilot Can Tolon var.
İzmir'li pilot Can Tolon ödüle doymuyor
Haberler / Spor
20 Eylül 2013 Cuma 14:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SPOR - Tarsus, Bursa ve İzmir’de koşulan ilk üç yarışı kazanarak 18 bin TL ödül kazanan Can Tolon Aydın yarışını da kazanmak ve sezon sonunda birinciye verilen Altın Kupa’nın sahibi olmak istiyor.
İzmir’li pilot Can Tolon 1984 doğumlu. Profesyonel hayatında İzmir sanayisinin önemli şirketlerinden Tolon Endüstriyel Çamaşırhane Makineleri’nin yönetim kurulunda yer alan Can Tolon’un motorsporlarına ilgisi ailesinden geliyor. Yine yarışçı olan ve birçok başarıya imza atan Ömer Tolon’un kardeşi olan Can Tolon ilk kez 2008’de motorsporlarına başladı. Türkiye’nin halka en yakın şampiyonası V1 Challenge’da 2011’den bu yana yarışan Tolon şampiyonayı iki kez üçüncü olarak bitirdi.
Motorsporlarının Tek Ödüllü Şampiyonası V1 Challenge
Pazar günü Aydın’da 18 pilotun katılımı ile gerçekleşecek yarışta VOLKICAR otomobiller, gece yarışı formatında motorspor severlerin karşısına çıkacak. 18:30’da başlayacak yarışı birinci bitiren pilot 6 bin lira, ikinci 4 bin lira, üçüncü ise 2 bin liranın sahibi olacak.
Kurallarından yarışma sistemine kadar tamamı Volkan Işık’ın tasarımı olan V1 Challenge serisi halka en yakın şampiyona olarak büyük ilgi görmeye devam ediyor. Sürekli olarak yenilenen yarış formatı, ünlü isimlerin katılımı, ve benzersiz Volkan IŞIK showları ile tam bir motorsporları festivali olan V1 Challenge Türkiye’nin tek ödüllü yarış serisi olarak büyük ilgi uyandırıyor.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası