Ege Postası
Geri

İzmir polisinden silah kaçakçılarına baskın

İZMİR'de, silah ve sahte içki kaçakçılığına yönelik çalışma yapan polis, 10 kişiyi gözaltına aldı. Zanlılarla birlikte, çok sayıda kaçak, bandrolsüz içki ele geçirildi.
İzmir polisinden silah kaçakçılarına baskın
Haberler / 3. Sayfa
11 Temmuz 2015 Cumartesi 11:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Silahların ve mühimmatının yasadışı imalatı ve kaçakçılığını önleme suçlarıyla mücadele eden Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Silah ve Mühimmat Kaçakçılığı Büro Amirliği, kaçakçılık yaptıkları saptanan kişileri takibe aldı. Kaçak silah, mermi ve içki alım satımı, alım satımına aracılık yapma, alım satım işlerine müşteri bulma, bu malların nakli gibi faaliyetleri yaptıkları belirlenen İzmir ve Konya'da, 10 kişi gözaltına alındı. Bu kişilere yönelik takiph sırasında yapılan ara baskınlarda, 14 tüfek, 9 mm çapında tabanca, 7 bin 240 kaçak içki ele geçirildi. 

Son baskınlarda ise, 192 bandrolsüz içki, 6 kök Hint Keneviri, 35 gaz fişeği, pompalı tüfek, kaçak içki üretimi yapılan depo, depo içerisinde 160 etiketi sonradan yapıştırılmış 70 cc boş rakı şişesi, 35 70 cc orijinal rakı şişesi,720 rakı şişesi kapağı, 223 Votka kapağı,119 votka etiketi, 402 rakı etiketi, 425 küçük rakı etiketi, 500 litre depo, depoya ait filtre bu depo içerisinde tahmini 50 litre rakı, tüfek, 15 adet kartuş ele geçirildi. Zanlılardan, 8'i savcılıkca, ikisi ise, tutuksuz yargılanmak üzere mahkemece serbest bırakıldı. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası