Ege Postası
Geri

İzmir sokaklarında amansız takip

Bornova'da, 24 yaşındaki Serhat Balkaya'nın market önünde çalışır durumda bıraktığı hafif ticari aracı çalan hırsız, girdiği çıkmaz sokakta flaşörleri yakıp aracı terk etti.  Serhat Balkaya aracını, hırsızın eski olduğu için çalmadığı telefona cevap veren bir kişinin adresi bildirmesiyle kavuştu. İzmir sokaklarında amansız takip
İzmir sokaklarında amansız takip
Haberler / 3. Sayfa
20 Eylül 2016 Salı 09:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bornova'daki Şehirlerarası Otobüs Terminali yakınlarında geçen 15 Eylül günü meydana gelen olayda, Serhat Balkaya, hafif ticari aracını çalışır durumda market önünde bırakıp, alışveriş için içeriye girdi. Yaklaşık dört dakika markette kalan Serhat Balkaya, döndüğünde aracı yerinde bulamayınca büyük şaşkınlık yaşadı. Balkaya, güvenlik kamerası kayıtlarından, aracının çalındığını gördü. 

Serhat Balkaya, polisten yardım istemesinin yanı sıra bindiği taksiyle de hırsızın aracıyla ilerlediği yöne doğru peşinden gidip aramaya başladı. Trafik yoğunluğu yaşanan Kamil Tunca Bulvarı üzerinde aracını fark eden Balkaya, taksiden inip kovalamaya çalışmasına rağmen, sıkışıklıktan kurtulan hırsıza yetişemedi.

Arkadaşları da Serhat Balkaya'nın araçta kalan telefonlarını aradı. Telefona cevap veren bir kişi, aracın İkiçeşmelik semtinde terk edildiğini bildirip, adresi verdi. Bu sayede Balkaya'nın çalınan aracı yaklaşık bir saat sonra bulundu. 

İçerisinde para ve akıllı cep telefonu bulunan çantayı çalan, eski olan diğer telefonu ise bırakan hırsızın, çıkmaz sokağa girince geri dönemediği, panikleyince de flaşörlerini yakıp kaçtığı belirlendi. Mahallelinin de aracın bu şekilde terk edilmesinden şüphelenip bomba yüklü olmasından endişe ettikleri öğrenildi. Aracın bulunup gerçeğin ortaya çıkmasıyla hem sahibi Serhat Balkaya ve hem de sokak sakinleri rahat bir nefes aldı.

Hafif ticari aracın üzerinde parmak izi ve ipucu araştırması yapan polis, hırsızı bulup yakalamak için çalışma başlattı. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası