Ege Postası
Geri

İzmir takımlarında son durum

PTT 1'inci Ligi takımı Karşayaka'nın prensip anlaşmasına vardığı orta saha Onur Okan'la sözleşme imzalayacağı, Rumen yıldız Cernat'la masaya otururken, Bucaspor'da 5 yıldır forma giyen kaptan Zafer Çevik, yönetimden sezon sonunda biten sözleşmesini yenilemek için 750 bin TL talep etti.
İzmir  takımlarında son durum
Haberler / Spor
15 Haziran 2014 Pazar 13:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Gaziantepspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Adana Demirspor ve Hatayspor formaları da giyen 30 yaşındaki Onur, Fethiyespor'da geçen sezon 8 gol attı. Tecrübeli futbolcu takımıyla arasındaki itilafı çözerek Karşıyakalı olacak. Yeşil kırmızılılar Süper Lig'de Kardemir Karabükspor ve Çaykur Rizespor formaları giyen Cernat'ı ise iknaya çalışacak.
 
Yusuf Şimşek'in de teknik heyette yer aldığı Rize'de 2013'te 1'inci Lig şampiyonluğu kazanan Cernat, yönetimin ilk teklifine olumlu yaklaştı. Bir dönem Romanya milli takımında da oynayan 34 yaşındaki Cernat'ın Süper Lig'de 21, PTT1'inci Ligi'nde 9 golü var. Yöetimin listede Azeri sağ bek Shukurov da yer alıyor. İç transferde Cafercan, Bicik, Burak'la yollarını ayıran Caner ve Recep'le vedaya hazırlanan Karşıyaka Servan ile Mustafa'yla da görüşecek.
 
YENAL YENİDEN DOĞACAK
 
Karşıyaka'nın Tekden Denizlispor'dan transfer ettiği Yenal, yeşil kırmızılı formayla eski günlerine dönmeyi hedefliyor. Bursaspor'da 2010'da şampiyonluk yaşayan, Süper Lig'de 74 karşılaşmada görev yapan 29 yaşındaki sol bek,. sakatlık problemi de yaşadığı son 1.5 sezonda 9 maçta şans bulabildi. "Teknik direktör Yusuf Şimşek, hem Bursa'dan takım arkadaşım hem de Tekden Denizlispor'dan antrenörüm" diyen Yenal, "Onun burada olması, yeteneklerime güvenmesi benim için büyük faktör. Karşıyaka formasıyla kendimi yeniden gösterecek, takımımın Süper Lig yarışına katkı yapacağım" diye konuştu.
 
BUCASPOR'DA KAPTAN ZAFER 750 BİN TL TALEP ETTİ
 
BUCASPOR'da 5 yıldır forma giyen kaptan Zafer Çevik, yönetimden sezon sonunda biten sözleşmesini yenilemek için 750 bin TL talep etti.
 
Tecrübeli futbolcunun başta Kayserispor olmak üzere birçok PTT 1'inci Lig takımıyla temas halinde olduğu öğrenildi. Zafer'in isteğini çok bulan yönetim ise oyuncuya 450 bin TL yıllık ücret önerdi.
 
Taraflar önümüzdeki günlerde son kez pazarlık masasına oturacak. Mevcut kadroyu korumak isteyen Bucaspor, teknik direktör belirledikten sonra iç transferde Berkay'la da görüşme yapacak. Sarı lacivertlilerin teknik direktör listesindeki 7 isim arasında Sait Karafırtınalar'ın göreve dönmesine kesin gözüyle bakılıyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası