Ege Postası
Geri

İzmir uluslararası turnuvaya ev sahipliği yapacak: Amaç İzmir'i tanıtmak ve Türk futboluna kazandırmak

İzmir 10 ülkenin katılacağı uluslararası futbol turnuvası için gün sayıyor. Turnuvanın Türkiye temsilcisi Ömer Özen, turnuva'nın amacının yetenekli çocukları Türk futboluna kazandırmak olduğunu açıkladı.
İzmir uluslararası turnuvaya ev sahipliği yapacak: Amaç İzmir'i tanıtmak  ve Türk futboluna kazandırmak
Haberler / Spor
20 Mayıs 2024 Pazartesi 14:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- İzmir, 10 ülkenin katılacağı uluslararası futbol turnuvasına ev sahipliği yapacak. 

Turnuvaya, Gürcistan, İran, Rusya, Azerbaycan, Monako, Kazakistan, Litvanya, Latvia, Ermenistan ve Türkiye  katılım sağlayacak. 

6-7-8-9 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek olacan turnava U-14 ve U-19 takımları arasında gerçekleşecek. 

Uluslararası futbol turnuvası GO 2 Group ve Özen menajerlik tarafından düzenlenecek. 

Türkiye temsilciliğini Ömer Özen’in üstlendiği turnuvada Genel Koordinatör Niho Varshahidze ve Ceo Chakhvadze görev alacak.

"AMACIMIZ YETENEKLİ OYUNCULARI TÜRK FUTBOLUNA KAZANDIRMAK"

Türkiye temsilcisi Ömer Özen turnuvaya ilişkin açıklamasında, "Amacımız oradaki çocukların buradaki büyük futbol takımlarıyla kaynaşması. Bunun yanı sıra Türk futboluna yetenekli oyuncuların kazandırılması. Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe gibi büyük takımlardaki arkadaşlar da gelecek. Bu turnuvada yetenekli çocukları ayırıp Türk takımlarına katmak ve fayda sağlamak istiyoruz. Niho Hanım, bizim Gürcistan'daki ortağımız kendisi genel koordinatör. Chakhvadze Bey ise Gürcistan'da süper lig'de takımı olan ceo bir arkadaşımız. Beraber bu turnuvaya karar verdik. Niho Hanım çoğu ülke ile görüştü. Hem İzmir'in tanıtımı için hem de Türk futboluna katkısı için böyle bir organizasyona karar verdik" dedi. 

"İZMİR'İ TANITACAĞIZ"

İzmir'in tanıtımı açısından önemli bir organizasyon olacağını vurgulayan Özen, "İzmir açısından çok coşkulu bir olay olacak. İzmir'i ulusalarası bir turnuva ile ismini ön plana çıkaracağız. Türkiye'de düşündüğümüz süper lig takımları var. Süper Lig takımlarını da davet edeceğiz" ifadelerine yer verdi.

"HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK"

Niho Varshahidze ise, "Ömer Bey'e bize yol açtığı için teşekkür ediyoruz. Bu turnuva vaya bir çok ülke katılacak. Azerbaycan, İran gibi farklı ülkeler katılacak. Ömer Bey bize çok iyi bir fırsat tanıdı. Her şey çok güzel olacak. Biz buna inanıyoruz" diye konuştu. 

"ÇOCUKLAR İÇİN"

Chakhvadze ise konuya ilişkin açıklamasında, "Ömer Bey küçük çocuklar için bize büyük bir yol açtı. Biz çocuklar adına çok teşekkür ediyoruz" ifadelerine yer verdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası