Ege Postası
Geri

İzmir yine sallandı

İzmir'de saat 16.26'da 3,7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İki gün önce yine Buca ilçesi merkezli depremin ardından sarsıntıyı yaşayan İzmirliler panik yaşarken, bazı vatandaşlar korkuyla kendilerini dışarı attı.Öte yandan İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, depremle ilgili olumsuz ihbar gelmediğini duyurdu.
İzmir yine sallandı
Haberler / Güncel
5 Kasım 2022 Cumartesi 16:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- İzmir'de 16.26'da deprem meydana geldi.  AFAD'ın açıkladığı verilere göre, 3.7 büyüklüğünde depremin derinliği 9.97 kilometre olarak ölçüldü. 

Öte yandan Kandilli Rasathanesi ise depremin merkez üssünü Gaziemir olarak açıkladı. Kandilli verilerine göre, depremin büyüklüğü 3.6 derinliği ise 11.1 kilometre olarak duyuruldu.

İki gün önce yine Buca ilçesi merkezli depremin ardından sarsıntıyı yaşayan İzmirliler panik yaşarken, bazı vatandaşlar korkuyla kendilerini dışarı attı.

Vali Köşger: Depremle ilgili olumsuz bir ihbar bulunmamaktadır

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, depremle ilgili olumsuz bir ihbar bulunmadığını belirterek, ''Saat 16.26 itibariyle ilimizde Buca merkezli 3.7 büyüklüğünde ve yerin 9.9 km derinliğinde artçı bir deprem meydana gelmiştir. Şu ana kadar depremle ilgili olumsuz bir ihbar bulunmamaktadır. Tüm İzmirli hemşerilerimize geçmiş olsun'' dedi. 

Başkan Soyer: Olumsuz bir durum tespit edilmedi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ise açıklamasında, ''Buca'da meydana gelen 3,7 büyüklüğündeki depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. İtfaiye zabıta ve teknik ekiplerimizin yaptığı ilk incelemeler sonucu olumsuz bir durum tespit edilmedi. Geçmiş olsun İzmir’im'' ifadelerine yer verdi. 

İzmir'de art arda depremler

Perşmebe günü saat 03.29'da 4,9 büyüklüğünde deprem meydana gelmiş ve kentte büyük paniğe neden olmuştu. İki kişinin hayatını kaybettiği depremde, Konak ilçesinde bulunan Selahattinoğlu Cami minaresi yıkılmıştı. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası