Ege Postası
Geri

İzmir’de 1 Mayıs gösterisinde gözaltına alınan 31 kişi serbest

İzmir’de, 17 Mayıs’a kadar sürecek ‘tam kapanma’ dönemine denk gelen 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde, izinsiz gösteri yapmak isteyen ve polis ekiplerince gözaltına alan 31 kişi emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.
İzmir’de 1 Mayıs gösterisinde gözaltına alınan 31 kişi serbest
Haberler / Güncel
1 Mayıs 2021 Cumartesi 23:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir'in Konak, Bornova ve Buca ilçelerinde izinsiz gösteri düzenlemek isteyen gruplara polisin müdahalesi sonucu gözaltına alınan 31 kişi, ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

1 Mayıs İşçi Emek ve Dayanışma Bayramı gerekçesiyle Konak Meydanı ve Kıbrıs Şehitleri Caddesi ile Buca Şirinyer'de bir araya gelen gruplar, ellerindeki pankartlarla yürümek istedi. Polisin uyarısına rağmen dağılmayan 18 kişi gözaltına alındı.

Bornova ilçesinde ise Küçükpark'taki bir trafonun üzerine çıkarak pankart açan ve slogan atan iki kişi, polisin müdahalesiyle yakalandı.

Kent genelinde izinsiz gösteri yapmak isteyen 11 şüphelinin daha gözaltına alınmasıyla şüpheli sayısı 31'e yükseldi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan ve serbest bırakılan 31 kişiye, sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ettikleri gerekçesiyle para cezası uygulandı. (AA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası