Ege Postası
Geri

İzmir’de 2 firari hükümlü saklandıkları depoda yakalandı

İzmir’in Karabağlar ilçesinde, biri 10 yıl, diğeri 16 yıl 6 ay hapis cezasıyla aranan 2 firari hükümlü, saklandıkları depoda yakalandı.
İzmir’de 2 firari hükümlü saklandıkları depoda yakalandı
Haberler / 3. Sayfa
7 Nisan 2026 Salı 23:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Karabağlar İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği, Devriye Ekipler Amirliği ve Çarşı ve Mahalle Bekçileri ekipleri, hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 firari hükümlünün Karabağlar ilçede kayıt dışı bir depoda saklandıkları bilgisi üzerine operasyon düzenledi.

Yapılan baskında yakalanan firari sanıklardan Ş.S.’nin (33), Ulusal Yargı Ağı Projesi (UYAP) sorgusunda ‘Cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ suçundan 10 yıl, U.B.’nin (29) ise ‘Hırsızlık, ruhsatsız ateşli silahlar ve mermileri satın alma, taşıma veya bulundurma ile görevi yaptırmamak için direnme’ suçlarından 16 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası ile arandıkları tespit edildi. Her iki firari işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2026 Ege Postası