Ege Postası
Geri

İzmir’de 60 saatlik su kesintisi! O belediye tankerle su dağıtıyor

İzmir'in Buca, Karabağlar ve Gaziemir ilçelerinde, 60 saatlik su kesintisi olacağı belirtildi. Arızanın giderilmesi için Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İZSU ekipleri seferber oldu. İzmir’de 60 saatlik su kesintisi
İzmir’de 60 saatlik su kesintisi! O belediye tankerle su dağıtıyor
Haberler / Güncel
23 Aralık 2019 Pazartesi 12:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- İzmir Büyükşehir Belediyesi, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada Menderes ilçesinin Küner köyü yakınlarında Tahtalı Barajı’ndan Görece İçmesuyu Arıtma Tesisi’ne giden 2200 mm'lik hatta meydana gelen arıza nedeniyle İZSU ekiplerinin patlayan ana borunun onarılmasına yönelik çalışma başlattığını bildirdi.

Kentte kullanılan içme suyunun önemli bir bölümünü karşılayan hatta arızanın giderilmesi için çalışmalar sürerken Buca, Karabağlar ve Gaziemir ilçelerinde 60 saatlik su kesintisi yaşanacağı açıklandı.

Öte yandan su kesintisinden Konak ve Bornova ilçelerinin de etkilendiği öğrenildi. Buca ve Karabağlar ilçelerine sınır mahallelerde bulunan yerleşim yerlerinde suların kesildiği ifade edildi. Kesinti nedeniyle Konak'ın birçok mahallesine su verilemediği öğrenildi.

BUCA BELEDİYESİ TANKERLE SU DAĞITIYOR

Buca Belediyesi sosyal medyadan su kesintisine ilişkin açıklama yaptı.

Açıklamada "Dün akşam saatlerinde ani bir arızadan kaynaklanan su kesintisine ilişkin İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İZSU ekipleri çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir.

Buca Belediyesi olarak süreci yakından takip ederken, hemşehrilerimizin yaşadığı mağduriyeti en aza indirebilmek için kesinti yaşanan mahalle muhtarlıklarının önünde tankerler aracılığıyla su dağıtımlarına başladık." denildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası