Ege Postası
Geri

İzmir’de Galatasaray’ın şampiyonluğu coşkuyla kutlandı

Spor Toto Süper Lig’in bitimine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray, tüm yurtta olduğu gibi İzmir’de de taraftarlarını sokağa döktü. Cumhuriyet Meydanı’nda şampiyonluğu doyasıya kutlayan sarı-kırmızılı ekibin taraftarları renkli görüntüler oluşturdu.
İzmir’de Galatasaray’ın şampiyonluğu coşkuyla kutlandı
Haberler / Spor
30 Mayıs 2023 Salı 21:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Spor Toto Süper Lig 2022-2023 sezonu şampiyonu bitime 2 hafta kala deplasmanda Ankaragücü’nü 4-1 yenen Galatasaray oldu. Şampiyonluğun ilanının ardından Galatasaray taraftarları sokaklara ve meydanlara döküldü. İzmir’de de Galatasaray’a gönül veren taraftarlar, şampiyonluğun ardından kentin en önemli meydanlarından biri olan Gündoğdu Meydanı’na akın etti. Formalarıyla, bayraklarıyla ve atkılarıyla gelen taraftarlar, meydanı adeta karnaval alanına çevirdi.

Tezahürat ve marşlarla gecenin sessizliğini bozan sarı-kırmızılı taraftarlar, yaktıkları meşalelerle de geceyi aydınlattı. Gencinden yaşlısına, kadınından erkeğine yüzlerce taraftar şampiyonluğu doyasıya kutladı. (İHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası