Ege Postası
Geri

İzmir’de QR kod bilmecesi

31 Mart yerel seçimlere sayılı günler kala, İzmir'de sırtında QR kod basılı bir tişört ile Alsancak'ta yürüyen genç gündem oldu.
İzmir’de QR kod bilmecesi
Haberler / İzmir
22 Mart 2024 Cuma 08:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Türkiye bir kez daha seçime giderken, bol adaylı seçimin gerçekleşeceği İzmir’de merak uyandıran bir olay yaşandı. Sırtında QR kod basılı bir tişört ile Alsancak’ta yürüyen gencin QR kodu okutulduğunda görüntülenen video dikkat çekti. 

"İZMİR'E REVA GÖRÜLEN"

Videoda yer alan görüntülerde AK Parti İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ’ın milletvekilliği süresi boyunca İzmir’den uzak kaldığı ima edilirken, aynı zamanda AK Parti iktidarının İzmir’e reva gördüğü yatırım bütçesine ilişkin rakamlar da yer aldı. 

3 bin TL’nin ayrıldığı Halkapınar – Otogar Metrosu Projesi’nin yer aldığı videoda, popüler bir şarkı da kullanıldı. Sosyal medyada ‘QR Kodlu Genç’ adıyla videoları yayınlamaya başlayan gencin kim olduğu şimdilik merak konusu iken, bir başka video daha yayınlayıp yayınlamayacağı da merak edilen sorular arasında yer aldı. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

QR Kodlu Genç (@qrkodlugenc)'in paylaştığı bir gönderi

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası