Ege Postası
Geri

İzmir’de çaldıkları araçları parçalayıp satan çeteye operasyon

İzmir’in Menemen ilçesi, Bilecik ve Eskişehir illerinde çaldıkları otomobilleri parçalayıp satan oto hırsızlık çetesine yönelik operasyonda yakalanan 7 şüpheliden 3’ü tutuklandı.
İzmir’de çaldıkları araçları parçalayıp satan çeteye operasyon
Haberler / 3. Sayfa
20 Nisan 2022 Çarşamba 11:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Edinilen bilgiye göre Menemen ilçesinde, İzmir İl Jandarma Komutanlığına bağlı Menemen İlçe Jandarma Komutanlığı ve Jandarma Dedektifleri (JASAT) tarafından ilçede otomobil hırsızlığının yapıldığına yönelik bilgi edinilmesinin ardından çalışma başlatıldı. Çaldıkları otomobilleri parçalayıp sattıkları öğrenilen şüphelilerin belirlenen adreslerine eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonda; A.Y., O.Y., H.K., S.K.,K.T., H.O.K ve K.K., yakalandı.

Çalınan araç sahibine teslim edildi

3 zanlı tutuklandı

Operasyon dahilinde; Bilecik ve Eskişehir illerinden çalındıkları tespit edilen 7 otomobil ekipler tarafından sahiplerine teslim edilirken, şüphelilerden O.Y., H.K. ve S.K., işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. A.Y., K.T. ve H.O.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Çalınan araç sahibine teslim edildi

Öte yandan, gözaltına alınan şüphelilerden oto tamircisi K.K.’nın, jandarmadaki ifadesinde, çalınan otomobilleri parçalayıp sattıklarını ve bunu organize olarak nasıl yaptıklarını anlattığı öğrenildi. K.K.’nın jandarmadaki sorgusunun devam ettiği belirtildi. (İHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası