Ege Postası
Geri

İzmir’de korkutan yangın

İzmir’in Bayraklı ilçesinde bulunan hurdalık alanda çıkan yangın büyük panik yaşattı. Dakikalar içerisinde ilçeyi kara bir duman sararken, yangın İZBAN hattında bulunan otluk alana da sıçradı.Ölen ya da yaralananın olmadığı yangından duman nedeniyle sürücüler zor anlar yaşadı. İZBAN hattına da sıçradı
İzmir’de korkutan yangın
Haberler / Güncel
16 Mayıs 2017 Salı 13:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yangın, bugün öğle saatlerinde Ozan Abay Caddesi üzerinde bulunan bir hurdalıkta çıktı. Edinilen bilgilere göre, trafodan sıçrayan kıvılcımlar hurdalığın tutuşmasına neden oldu. Kısa sürede tüm hurdalığa yayılan yangın büyük panik yarattı. Yangını fark eden vatandaşlar durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi.

Dakikalar içerisinde ilçeyi kara bir duman sararken, yangın İZBAN hattında bulunan otluk alana da sıçradı. İtfaiye ekipleri kısa sürede yangına müdahale ederken, polis ekipleri de çevrede park edilmiş araçları kaldırtarak çevre güvenliği aldı. Yoğun duman nedeniyle trafikteki sürücüler zor anlar yaşadı.

Yangında herhangi bir can kaybı ya da yararlanma olmazken hurdalık alanda maddi hasar meydana geldi. Yangının kesin çıkış nedeni ise itfaiye ekiplerinin yapacağı detaylı inceleme sonrası netlik kazanacak. (İHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası