Ege Postası
Geri

İzmir’de market deposu yandı, faciadan dönüldü

İzmir’in Karabağlar ilçesinde, içerisinde mutfak tüplerinin de bulunduğu market deposunda çıkan yangın paniğe neden oldu. İtfaiye ekiplerince kısa sürede yapılan müdahale ile yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.
İzmir’de market deposu yandı, faciadan dönüldü
Haberler / 3. Sayfa
16 Temmuz 2023 Pazar 18:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yangın, 17.15 sıralarında Salih Omurtak Mahallesi 9635 Sokak’ta meydana geldi. Sokakta bulunan bir markete ait depoda, henüz belirlenemeyen sebepten dolayı alevler yükselmeye başladı. Market sahibi ve vatandaşlar tarafından durum, polis, 112 Acil Sağlık ve itfaiye ekiplerine bildirildi. İhbar üzerine adrese gelen itfaiye ekipleri, depo içerisinde bulunan mutfak tüplerini alevlerden kurtararak dışarıya çıkardı.

Facianın eşiğinden dönülen yangın, ekiplerce kontrol altına alınarak söndürüldü. İtfaiye ekipleri depoda soğutma çalışmaları başlatırken, mahalle sakinlerini paniğe sevk eden ve maddi hasara neden olan yangınla ilgili soruşturma başlatıldı. (İHA)

 

 

 

Makilik alanda çıkan yangın eve sıçradı
 

 

 

İzmir'de plastik geri dönüşüm deposunda yangın
 

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası