Ege Postası
Geri

İzmir’de 'özel otoparklar' cep yakıyor

İzmir’de özel araçlarıyla şehir merkezlerine gelen  vatandaşlar otopark ücretlerindeki fahiş fiyat artışları nedeniyle dert yanıyor. Özel otoparklarda 1 saati 90 liradan başlayan otopark ücreti 24 saatte 260 TL’ye kadar çıkıyor. 
İzmir’de 'özel otoparklar' cep yakıyor
Haberler / İzmir
11 Ekim 2023 Çarşamba 15:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Son zamanlarda ekonomik krizden etkilenen akaryakıt zamları özel araç kullanan vatandaşların belini bükerken artan otopark ücretleri de bunun cabası oluyor.

Özel araçlarıyla kent merkezlerine gelen vatandaşlar, fahiş otopark ücretlerine tepki gösteriyor.

Egepostası WhatsApp ihbar hattına ulaşan bir İzmirli vatandaşın paylaştığı otopark fişine göre otopark ücretleri 90 ila 260 TL arasında değişiyor.


 

İzmir’de otopark ücretlerinde belli bir standardın olmamasını eleştiren ismini vermek istemeyen bir vatandaş, ‘Dün başka bir semtte belediyeye ait bir otoparkta arabamı 4 saatliğine otoparka bıraktım. Arabamı aldığımda ise sadece 60 TL ödedim. Bugün ise neredeyse aynı saatlik parka 3 katı para ödedim. Bu fiyat farkına bir son verilmeli’ dedi.

 

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası