Ege Postası
Geri

İzmir’de sıcaklık rekoru kırıldı

İzmir’in Bornova ilçesinde dün ölçülen 42.9 derecelik hava sıcaklığı, merkezde haziran ayı sıcaklık rekoru oldu.
İzmir’de sıcaklık rekoru kırıldı
Haberler / İzmir
28 Haziran 2025 Cumartesi 15:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği İzmir’de haziran ayı sıcaklık rekoru da kırıldı. Dün yapılan ölçümlerde Bornova’da hava sıcaklığı 42.9 derece olarak tespit edildi. Bu rakam haziran ayı sıcaklık rekoru olarak kayıtlara geçti. Bornova’nın yanı sıra Balçova’da sıcaklık 42.8, Konak’ta ise 41.8 derece ölçüldü.

Önceki rekor ise geçen sene 13 Haziran tarihinde Konak’ta 41.4 derece olarak ölçülmüştü. Merkez ilçelerin yanı sıra dün yüksek sıcaklık ise 43.3 derece ile Bayındır’da ölçüldü.(DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Ege Postası