Ege Postası
Geri

İzmir’de uyuşturucu satıcılarına büyük darbe

İzmir merkezli üç ilde uyuşturucu satıcılarına düzenlenen operasyonda 11 kişi gözaltına alındı. Diyarbakır’dan getirdikleri esrarla gençleri zehirleyen şebekeye yönelik daha önce dört operasyon düzenleyen polis, toplam 416 kg. esrar...
İzmir’de uyuşturucu satıcılarına büyük darbe
Haberler / Güncel
17 Mayıs 2013 Cuma 12:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir merkezli üç ilde uyuşturucu satıcılarına düzenlenen operasyonda 11 kişi gözaltına alındı. Diyarbakır’dan getirdikleri esrarla gençleri zehirleyen şebekeye yönelik daha önce dört operasyon düzenleyen polis, toplam 416 kg. esrar ele geçirdi. İzmir Narkotik polisinin sokak satıcılarına yönelik olarak, Özel Harekat timlerinin de desteğiyle düzenlediği başka bir operasyonda ise beş mahallede 20 ev ve işyerine eşzamanlı baskınlar yapıldı.

İzmir Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Diyarbakır’da yaşayan Mehmet A. elebaşılığındaki uyuşturucu şebekesine yönelik son iki yılda dört operasyon düzenledi. İzmir’e yüklü miktarda esrar getiren ve bunları sokak satıcıları aracılığıyla pazarlayan şebekede toplam 416 kg. esrar ele geçirildi. Operasyonlarda gözatına alınan, Mehmet A.’nın da aralarında olduğu 9 kişi tutuklandı. Şebekenin, dışarıdaki üyeleri aracılığıyla esrar ticareti yapmak için yeniden harekete geçtiğini tespit eden polis, uyuşturucu satıcılarına son darbeyi üç ilde düzenlediği operasyonlarla vurdu. İzmir, Diyarbakır ve Bursa’daki operasyonlarda 11 kişi gözaltına alındı. Diyarbakır’da gözaltına alınan zanlılardan M.Ş.Ö.’nün, İl Sağlık Müdürlüğü’nde ambulans şoförü olarak çalıştığı öğrenildi. Zanlılar H.A., K.T., K.S., İ.D., H.A., Ş.K., M.B., M.S.T., M.Ş.Ö., C.B. ve R.B., işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

TORBACILARA ÖZEL HAREKAT'LI BASKIN

Narkotik polisi Tenekeli, Ege, Hilal, Yenişehir ve Kuruçay mahallelerinde uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen sokak satıcılarına ait ev ve işyerlerine, Özel Hareket timlerinin desteğiyle operasyon yaptı. Operasyona 150 polis memuru ve timler katılırken 16 şahsa ait 20 adreste eşzamanlı arama yapıldı. Özel Harekat polisleri, kapıları kırıp girerek şüpheli şahısları etkisiz hale getirdi. Narkotik polisiyle dedektör köpeklerin yaptığı aramalarda,satışa hazır halde 103 gr. bonzai, 975 adet uyuşturucu hap ve 3 kilo 34 gr. esrar ele geçirildi. Olaylarla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası