Ege Postası
Geri

İzmir’e uluslararası övgü

Merkezi Brüksel’de bulunan Uluslararası Toplu Taşımacılar Birliği’nin (UITB) Genel Sekreteri Alain Flausch, İzmir’de toplu taşımacılık sisteminin doğru bir şekilde ilerlediğini söyledi.
İzmir’e uluslararası övgü
Haberler / Yerel Yönetimler
22 Şubat 2013 Cuma 11:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İZMİR- Uluslararası Toplu Taşımacılar Birliği’nin (UITB) ESHOT Genel Müdürlüğü ve İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ev sahipliğinde İzmir’de düzenlediği “Kent içi Ulaşımda Ücret Yönetimi” başlıklı “Toplu Taşımacılık Türkiye Konferansı”nın gala yemeği, Kaya Thermal Otel’de gerçekleşti. Geceye İzmir Valisi M. Cahit Kıraç, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, UITB Genel Sekreteri Alain Flausch, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Mutlu, İl Genel Meclisi Başkanı Serdar Değirmenci, ESHOT Genel Müdürü Faruk Alçelik, İzmir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Celil Anık ve sektör temsilcileri katıldı.

Brüksel merkezli Uluslararası Toplu Taşımacılar Birliği Genel Sekreteri Alain Flausch, gecede yaptığı konuşmada, İzmir’de toplu taşımacılık sisteminin doğru bir şekilde ilerlediğini vurguladı.  Flausch, “Belediye başkanınızı kutluyorum. Toplu taşımacılık konusunda başarılı olan şehirlerin oluşturduğu bir topluluk olsaydı, bu topluluğa İzmir’i dahil edebilirdik” diye konuştu. Flausch, İzmir’de düzenlenen konferansla birlikte toplu ulaşımın önemini bir kez daha vurgulanacağını sözlerine ekledi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, gecede UITB Genel Sekreteri Alain Flausch’a İzmir’in sembolü Saat Kulesi maketi hediye etti. İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Mutlu da Flausch’un resminden halı dokumayı kendisine armağan etti. ESHOT’un maket sergisi ile ressam ve kum sanatçısı Veysel Çelikdemir’in kumdan yaptığı resimler geceye renk kattı.


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası