Ege Postası
Geri

İzmirgaz'dan yaz konseri

İZMİRGAZ Türk Sanat Müziği Korosu, TRT Türk sanat müziği sanatçısı Akif Özüşen'in şefliğinde bu yıl ikinci konserini gerçekleştirdi.
İzmirgaz'dan yaz konseri
Haberler / Kültür - Sanat
10 Temmuz 2014 Perşembe 11:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-Fasl-ı Bahar ismiyle Atatürk Kültür Merkezi Yunus Emre Salonu'nda gerçekleştirilen yaz konserinde İzmirli müzikseverler güzel bir gece yaşadı. Konserde İzmirli şair ve bestekar Kaya Bekat'ın bestelediği Atatürk'üm isimli şarkı izleyicilerden büyük alkış alırken, şarkı eşliğinde koro üyelerinin sergilediği vals geceye renk kattı. Konserin bir diğer sürprizi ise Zeybek oyunu oldu. İzmir Aydınlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Kösen'in sergilediği Harmandalı Zeybeği izleyicilerin büyük beğenisini kazandı
Gecede koro ve solist olarak çok sayıda eseri başarıyla seslendiren koro izleyicilerden bol bol alkış aldı. Gecenin son sürprizini ise izleyicilerin yoğun isteğinin kıramayarak mikrofonu eline alan Şef Akif Özüşen yaptı. Özüşen, alkışlar eşliğinde üç eseri başarıyla seslendirerek izleyicilere müzik ziyafeti çekti. 
İzmir Vali Yardımcısı Mustafa Erdoğan ile birlikte konseri izleyen İzmirgaz Genel Müdürü H. Burçin Yandımata, sosyal sorumluluk projelerinde sanatsal içerikli çalışmalara ağırlık verdiklerini belirterek, “Okullar arası resim yarışması, fotoğraf yarışması ve eğitim yılı içerisinde onlarca okulda oyunlarını sergileyen tiyatro kulübümüz şirketimizin uzun soluklu hedefler belirleyerek yürüttüğü başarılı projelerdir. Bu projeler arasında yer alan İzmirgaz Türk Sanat Müziği koromuz bu yıl ikinci konserini de başarıyla verdi. Her konserde kendine bir şeyler katan koromuz bu konserinde de çeşitli sürprizlerle bizlere unutulmaz bir gece yaşattı. Değerli sanatçımız Sayın Akif Özüşen başta olmak üzere tüm koro üyelerimize bizlere yaşattıkları güzel duygular için teşekkür ediyorum" dedi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası