Ege Postası
Geri

İzmirli Gazilere anlamlı davet

GENELKURMAY Başkanlığı tarafından, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle Ankara'da düzenlenecek törene İzmir'den iki Güneydoğu gazisi Piyade Albay Mehmet Yıldız ve Piyade Başçavuş Evren Kaçer davet edildi.
İzmirli Gazilere anlamlı davet
Haberler / Genel
9 Eylül 2014 Salı 10:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-Genelkurmay Başkanlığı 19 Eylül Gaziler Günü'nde Ankara'da düzenlenecek törene davet edilen Gazi Piyade Albay Mehmet Yıldız ve Gazi Piyade Başçavuş Evren Kaçer'in davetiye mektubunu, Ege Ordusu Hareket Kurmay Yarbaşkanı Tuğgeneral Yılmaz Yıldırım verdi. Tuğgeneral Yılmaz Yıldırım, 1993 tarihinde Şırnak'ta tim komutanı olarak görevliyken terör örgütüyle girilen silahlı çatışma sonucu sol bacağını kaybeden Gazi Piyade Albay Mehmet Yıldız ve 2006 tarihinde Şırnak Beytüşşebap'ta mayın patlaması sonucu gazi olan Gazi Piyade Başçavuş Evren Kaçer'i evlerinde ziyaret etti. Davetiye mektubunu okuyan Tuğgeneral Yılmaz Yıldırım, "Genelkurmay Başkanlığı'mızca; var oluşumuzun birlik ve beraberliğimizin, vatan sevgimizin ölümsüz nişanesi olarak gönlümüzde yaşattığımız kahraman gazilerimizle bir arada olabilmek adına Ankara'da bir etkinlik düzenlenecektir. Bu etkinlikte siz değerli gazilerimizi ve ailenizi aramızda görmekten onur duyacağız" dedi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası