Ege Postası
Geri

İzmirli gençlerden internet aksiyon dizisi

İzmir'in Kadifekale semtinde oturan gençler, uzun süredir çekmek istedikleri internet aksiyon dizisi projesini hayata geçirdi. İzmirli ekip ile kısıtlı teknik olanaklarla çekilen 'Pagos Kale' isimli dizinin 15-20 dakikalık ilk 3 pilot bölümü, bugün YouTube'da yayınlanacak.
İzmirli gençlerden internet aksiyon dizisi
Haberler / Kültür - Sanat
16 Ağustos 2019 Cuma 16:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Konak ilçesindeki Kadifekale semtinde yaşayan gençler, internet aksiyon dizisi projesini hayata geçirebilmek için harekete geçti. Tamamen İzmirli olan ekip ile kısıtlı teknik olanaklarla çekilen 'Pagos Kale' dizisi için kolları sıvayan gençler, öncelikle oyuncu seçimleri yaptı. Bazı ana roller için tiyatroculardan yardım alan gençler, kurgu ve özel efekt işlemlerini de tamamladıkları diziyi bugün yayınlayacak.

Yönetmenliğini Tarkan Özel ve Fehmi Tuğrul'un, yapımcılığını ise Ferhan Acar ve Mahmut Ölker'in üstlendiği dizinin 15-20 dakikalık ilk 3 pilot bölümü, YouTube'da yayınlanacak. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası