Ege Postası
Geri

İzmirli kadınlar proje sundu, Başbakan İŞKUR’u görevlendirdi

AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Özen Kızılırmak ve yönetimi İŞKUR İzmir İl Müdürü Kadri Kabak’ı ağırladı. AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Kızılırmak’ı parti binasındaki makamında ziyaret eden Kabak, AK Parti İzmir İl Kadın Kolları’nın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a sunduğu projenin kabul edildiği müjdesini verdi. Buna göre İŞKUR İzmir İl Müdürlüğü Kadın Sığınma Evleri ve Şiddet Önleme ve İzleme Merkezleri bünyelerinde çalışmalar yaparak, meslek sahibi olmayan kadınları meslek, işsiz kadınları ise iş sahibi yapacak.
İzmirli kadınlar proje sundu, Başbakan İŞKUR’u görevlendirdi
Haberler / Yerel Politika
1 Mart 2013 Cuma 13:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - AK Parti İl Başkanları Toplantısı’nda Başbakan Erdoğan ile görüştüklerini ve projeyi kendisine sunduklarını belirten AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Özen Kızılırmak, “Sayın Başbakanımız her zamanki duyarlılığını ve ilgisini gösterdi, projemize sahip çıktı. Bundan böyle Kadın Sığınma Evleri ve Şiddet Önleme ve İzleme Merkezleri nezdinde yapılacak çalışmalarla kadınlarımızın bir meslek sahibi olmaları, iş sahibi olmaları sağlanacak. Projenin en önemli özelliği, bu evlerde ve merkezlerde barınan kadınlarımızın işe alınma noktasında önceliğe sahip olması olacak. Hedefimiz bu evlerde ve merkezlerde yaşayan kadınların hepsinin meslek ve iş sahibi olması. Ben Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a AK Parti İzmir İl Kadın Kolları’nın bu projesine verdiği destek için teşekkür ediyorum. Sayın Başbakanımızın duyarlılığı bizi çok mutlu etti.” dedi.

İŞKUR çalışmalara başladı

AK Parti İzmir İl Kadın Kolları’nın Başbakan Erdoğan’a sunduğu projenin kabul edildiği ve projenin altyapısını hazırlama noktasında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından görevlendirildiklerini hatırlatan İŞKUR İzmir İl Müdürü Kadri Kabak, “Biz çalışmalarımıza hemen başladık. Bir altyapı hazırlanacak ve bakanlık onayına sunulacak. Başbakanımızın talimatı söz konusu, çalışma ivedilikle sonuçlandırıldıktan sonra projenin startı verilecektir diye düşünüyorum. İŞKUR zaten kadın istihdamının önündeki engellerin kaldırılması ve kadın istihdamının artırılması amacıyla çalışmalarına devam ediyor. Kadınların işgücü piyasasına girişlerinde karşılaştıkları sorunların çözülmesinin desteklenmesi temel görevlerimiz arasında. Bu projeyle de Kadın Sığınma Evleri ve Şiddet Önleme ve İzleme Merkezleri özelinde ciddi çalışmalarımız olacak.” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası