Ege Postası
Geri

İzmirli kadınlardan o komisyona tepki

İzmir'de basın açıklaması yapan, Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu üyeleri, TBMM'de kurulan Boşanmayı Araştırma Komisyonu'nuna tepki gösterip, temsili olarak, bu komisyon tarafından hazırlanan raporu yırttı.
İzmirli kadınlardan o komisyona tepki
Haberler / İzmir
23 Mayıs 2016 Pazartesi 10:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu üyesi yaklaşık 20 kadın, bugün akşam saatlerinde, Alsancak semtindeki Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nde toplandı. TBMM'de kurulan Boşanmayı Araştırma Komisyonu ve bu komisyon tarafından hazırlanan raporu tanımadıklarını belirten platform üyeleri, temsili raporları yırttı.

Eylemde grup adına basın açıklaması yapan Sanem Deniz Kural, "2005 yılında cinsel istismarda bulunanla, cinsel saldırıda bulunanla evlenmenin önünü açan bir ceza kanunu vardı. Evlendiği taktirde faillere ceza vermeyen bir ceza kanunuydu, işte şimdi bu kanunu geri getirmeye çalışıyorlar. Ama biz buna izin vermeyeceğiz" dedi. Kadınlar açıklamanın ardından dağıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası