Ege Postası
Geri

İzmirli ünlü diş hekimine sürpriz doğum günü partisi

İzmirli ünlü diş hekimi Mehlika Göçgen'e, arkadaşları tarafından sürpriz bir doğum günü partisi düzenlendi.
İzmirli ünlü diş hekimine sürpriz doğum günü partisi
Haberler / Güncel
13 Temmuz 2021 Salı 11:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir'in Ağız ve Diş Sağlığı uzmanı ünlü diş hekimi  Mehlika Göçgen'e, arkadaşları tarafından sürpriz bir doğum günü partisi düzenlendi. İzmir'in gözde mekanlarından Morah Restaurant'ta düzenlenen sürpriz doğum günü partisinde Göçgen'i yakın arkadaşlarının yanı sıra İzmir Ekonomi Üniversitesi öğretim görevlisi Itır Bağdadi, İmplant firması sahibi Zehra Akar, Torbalı Ağız ve Diş Sağlığı merkezi Dişhekimlerinden Yurdagül Görgülü, Karşıyaka 1.noter katibi Ece Yılmaz ve doktor arkadaşları yalnız bırakmadı.



Arkadaşları tarafından kendisine hazırlanan sürpriz doğum günü kutlamasında duygulu anlar yaşayan Göçgen doğum günü pastasını keserken, bu sürprizi hazırlayan  arkadaşlarına teşekkür etti.



Göçgen: "Böyle özel günlerde insanların sevenleri tarafından hatırlanarak sürprizle karşılanması mutluluk verici” dedi. Bir çok alandaki başarılarıyla dikkat çeken İzmir'in ünlü diş hekimi Göçgen hekimlik mesleğinin yanı sıra televizyonlarda sağlık programları yapıyor. 
Sürpriz doğum günü partisinde arkadaşları Göçgen'e yeni yaşının sağlık mutluluk ve başarı getirmesi dileklerinde bulunup tek tek hatıra fotoğrafı çektirerek geceyi ölümsüzleştirdiler..
Keyifli anların yaşandığı doğum günü partisinde eğlence geç saatlere dek sürdü...


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası