Ege Postası
Geri

İzmirliler Foça seferlerini sevdi

İZMİR'de geçen cumartesi günü hizmete giren ve Karşıyaka ile Konak ilçelerini deniz yoluyla Foça'ya bağlayan gemi seferleri yoğun ilgi gördü. Kent merkezinde sıkılan ya da ilçenin doğal güzelliklerini görmek isteyen İzmirliler, restoran, kafe ve alışveriş merkezlerinde yemek yiyip gezinti yapma fırsatını da kaçırmadı.
İzmirliler Foça seferlerini sevdi
Haberler / İzmir
4 Ağustos 2015 Salı 10:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin deniz ulaşım şirketi İZDENİZ'in katamaran gövde tipli 'Atilla İlhan' adlı gemisi, geçen cumartesi günü yolculu ve tarifeli ilk seferine başladı.



Ortalama 1 saat 55 dakika içinde Foça Limanı'na ulaşan gemi, İzmirlilerin yoğun ilgisini çekti. Hizmete girdiği günden bu yana neredeyse tam doluluk oranıyla memnun eden seferlere özellikle kent merkezinde sıkılan ya da ilçenin doğal güzelliklerini görmek isteyen İzmirliler, rağbet gösterdi. İzmirim Kart'ın kullanıldığı seferlerde tam 10, öğrenci 6, öğretmen 8 lira olarak belirlenen ücret karşılığında Foça'ya ulaşan vatandaşlar; restoran, kafe ve alışveriş merkezlerinde yemek yiyip gezinti yapma fırsatını da kaçırmadı. İzmir' dönüşte de tam doluluk oranı, gişedeki uzun kuyruklarda göze çarptı. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası