Ege Postası
Geri

İzmirliler güne yağmur ile uyandı

İZMİR'de, günün ilk ışıkları ile birlikte başlayan ve yaklaşık 30 dakika süren sağanak yağmur nedeniyle yollar suyla dolarken, kentte herhangi bir olumsuz durumun yaşanmadığı bildirildi.
İzmirliler güne yağmur ile uyandı
Haberler / İzmir
13 Mayıs 2013 Pazartesi 09:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Kent merkezi başta olmak üzere çevre ilçelerde bugün saat 05.00'den itibaren yaklaşık 30 dakika süren gök gürültülü sağanak yağmur, yolları su ile doldurdu. Evlerinden işlerine gitmek üzere ayrılan vatandaşların, gerekli önlemleri aldıktan sonra yola çıktığı görüldü.

İzmir İtfaiye Daire Başkanlığı yetkilileri şu ana kadar herhangi bir su baskınının olmadığını, ekiplerin olası bir olumsuzluğa karşı belirli noktalarda önlem aldığını bildirdi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yetkilileri, kıyı Ege'de gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yaptı. Kıyı Ege (İzmir, Aydın, Muğla ve Balıkesir'in batı ilçeleri) ile Çanakkale çevrelerinde kuvvetli, Antalya çevresinde ise çok kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış beklendiği uyarasında bulunuldu. Vatandaşlardan meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı tedbirli olmaları istendi.(DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası